After Koningsdag Cocktail

After Koningsdag Cocktail

De rokerige, kruidige mix van whisky, gember en honing is precies de remedie die je nodig hebt als je iets teveel gedronken hebt. Maar is ook lekker als het iets kouder wordt buiten want de “penicillin” is een cocktail om je warm te houden.

INGREDIËNTEN

  • 60 ml Johnnie Walker Red Label Whisky
  • 30 ml vers citroensap
  • 20 ml gembersiroop
  • 5 ml honing
  • 1 druppel Angostura Bitters
  • 5 ml rokerige Schotse Whisky
  • 1 sinaasappelzest

BEREIDING

  1. Shake alle ingrediënten behalve de rokerige whisky en de sinaasappelzest.
  2. Strain * in een met ijsblokjes gevuld whiskyglas.
  3. Druppel de rokerige whisky erop en garneer met sinaasappelzest.

* Strain = schenk je drank vanuit de mengbeker in je cocktailglas terwijl de drank gezeefd wordt door een strainer.

Geen reactie's

Geef een reactie