Het wijncondoom

Het wijncondoom

Nee, geen condooms die naar wijn smaken. Maar misschien wel de leukste en meest classy bescherming ooit. Het wijncondoom is dus geen condoom dat smaakt naar Chardonnay. Weliswaar lijkt het sprekend op het echte werk: zo’n opgerold rubberen hoesje – verpakt in een glanzende, gouden folie – dat soepeltjes afrolt om morsen en lekken te voorkomen. Maar in dit geval is het omhulde object een geopende fles.

Kurken en flessenstoppers kunnen onhandig zijn. Ze steken vaak uit en voorkomen dat je de deur van de koelkast dicht kunt doen. Het wijncondoom sluit zelfs beter dan de oorspronkelijke kurk en de fles wordt bovendien geen millimeter hoger. Dat past dus altijd!

Je kunt ze meerdere keren wassen en hergebruiken.

Super leuke cadeau toch voor met de feestdagen!?  Ze zijn te vinden op Amazon;

https://www.amazon.com/CONDOMS-Wine-Beverage-Stoppers-Packaging/dp/B0145WJJVO/

Geen reactie's

Geef een reactie